The Originals trilógia


A Vámpírnaplók 6 éve van műsoron a CW műsorán, bár már közel sem annyira jó, mint régen, sőt mára már inkább emlegetném rossz tv sorozatként, mint jóként. A tinidráma előtérbe kerülése mindent kitaszított a szériából, ami nézhetővé tette. Természetesen a sikerre való tekintettel, elkészült a Klaus köré épülő The Originals is, amely már 2. évadját kezdte meg, és sokkal jobb visszhanggal rendelkezik, mint az anyasorozat.

A sikert könyvek formájában is meglovagolták már (párszor), hiszen a sorozat miatt folytatódott az eredeti Vámpírnaplók könyvsorozat, majd már a szériára épülve megjelent a 6 kötetes Stefan naplói sorozat is. Valamint az Amazonon már hivatalosan is lehet ebook formájában TVD fanfictionöket árulni.

De ez nem marad annyiban, 2015-ben érkezik a The Originals trilógia, mely az ősi vámpírokról fog szólni. Magyar megjelenésről, még nincsen információ, de én úgy vélem, talán a Könyvmolyképző bevállalná, bár inkább a két másik TVD könyvsorozatot előtte még befejezhetnék.

The Originals: The Rise

Arriving in New Orleans in 1722, the Original vampire siblings hope they’ve escaped their dangerous past. But when Klaus falls for the wrong woman, Elijah hunts for a home to call their own, and Rebekah infiltrates a camp of human soldiers in search of allies, they set into motion a chain of events that could bring their new life crashing down around them. 

Megjelenés: 2015. február


The Originals: The Loss 

Klaus, Elijah, and Rebekah have finally wrested control of New Orleans from the witches and werewolves who once called it home—but to get the one thing he desires above all else, Klaus must put his trust in a witch with the power to unleash an ancient curse upon his family. 

Megjelenés: 2015. április


The Originals: The Resurrection

The Mikaelson siblings are determined to make New Orleans their own once and for all. But with Elijah besotted with a beautiful witch and Rebekah pursuing the key to her family’s immortality, the reins are in Klaus’s hands… and his thirst for vengeance and power might tear his family apart for good.

Megjelenés: 2015 június

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése